Childrescue

Kinderen zijn onze toekomst!

Introductie

Regelmatig wordt middels de media aandacht geschonken aan het schrijnende probleem van (internationale) kinderontvoering waarbij wij alles in het werk stellen om deze aandacht hiervoor te behouden.

In een groot aantal gevallen blijken onze overheidsinstanties met “lege handen” te staan omdat het land waar het kind c.q. de kinderen naar ontvoerd zijn, niet zijn aangesloten bij het Haagse Kinderverdrag en mochten zij hier wel bij aangesloten zijn, dan kan er een jarenlange procedure te wachten staan, waarbij de (procureur- en gerecht) kosten in de tienduizenden euro’s kan gaan lopen.

De Stichting Kinderontvoering zet zich daadwerkelijk in bij de opsporing en terugbezorging van deze ontvoerde kinderen. Vanaf het jaar 1999 zijn er al 25 kinderen “getraceerd” en weer naar de gezagdragende ouder gerepatrieerd  en dan nog maar niet te spreken over het aantal voorkomen ontvoeringen.

Dat wij dit niet kunnen zonder een sterke achterban moge duidelijk zijn, daarom zijn wij blij met o.a. de ondersteunende leden en de onmisbare steunpunten van de Stichting Kinderontvoering.

Voor een ‘dieper’ bezoek binnen onze website klikt u op één van de in bovenbalk staande menumogelijkheden of op de mogelijkheden in de informatiecolumn rechtsboven.

Hier treft u o.a. een aantal praktijkmissies aan waarbij wij kinderen in verre landen hebben gevonden en aan de gezagdragende ouder in Nederland hebben kunnen overdragen, maar ook juridische tips, wetgevingen en jurisprudentie.

Het bestuur en steunpunten.

Wordt donateur van de Stichting Kinderontvoering, daarmee helpt u met helpen. Maak uw donatie over op Raborekeningnummer: 39.55.03.760 ten name van de Stichting Kinderontvoering te Arnhem. De kinderen zullen daar zeker mee geholpen worden.

Heeft u een bedrijf en bent u bereid ons te sponsoren dan plaatsen we u (met bedrijfslogo) met gepaste trots op onze sponsor pagina.

Contact:

stichting@kinderontvoering.info

Telefoon (09:00 – 21:00 uur):

+31 (0)6 2206 1098

Volg ons op Twitter, klik hieronder

2 reacties

  1. Hoe komt het toch dat nog steeds ook hier overigens geen gewag wordt gemaakt van de letterlijk 11000 valse geboorteaangiftes in principe gepleegd meest door moeders c.q. familie ervan.
    Moeder overigens met of zonder ernstige stoornis bijvoorbeeld borderlinesyndroom om maar eentje te noemen.
    De kenmerken van die stoornis overlappen met het zogenaamde passyndroom. Letterlijke vervreemding gepleegd door moeders heel veel moeders wat kon alleen onder de plu van een rechter of rechtssysteem wat aan alle kanten bleek en blijkt te rammelen.
    Aangezien in gevallen zelfs bij dit soort moeders geen enkele waarheidsvinding plaatsvindt inzake eerste verweren al niet in familierecht nota bene!
    Het is te hopen voor vele duizenden kinderen dat eindelijk deze kindermishandelende praktijken door moeders gepleegd
    een einde kan komen in belang van het kind.
    En de kinderrechten.
    Zaken verkopen in Nederland zagen we nu jaren en jaren door de overheid ook.
    Nog steeds zitten we in dit land met de zeer ernstige gevolgen in kopprojekten, waarvan een van de oorzaken is vervreemding van vele eigen vaders van kinderen door moeders gepleegd wat kindermishandeling is (Hoefnagels),
    en daarbij met valse rapporten door de Raden Kinderbescherming in verleden al (Doek)
    en nog steeds wordt niets of nauwlijks iets gedaan aan moeders die dat als criminele handeling kunnen blijven doen ook.
    Te schofterig voor woorden en dat door verzwijging?
    Omdat dan de ggz bijvoorbeeld maar niks wenst te zeggen over zulke types?
    Wat willen ze als overheid in dit land en wat wil die burger dan? Dat ieder jaar honderden kinderen aan mishandeling blijven blootstaan omdat frustratie omgang door middels van in zaken valse verklaringen aantoonbaar ook door zulke mensen-moeders gewoonweg door kan gaan?
    Dat is Nederland en altijd geweest en langzaam komt er verandering in. Omdat de politiek er toch niet meer omheen zal kunnen aangezien kinderen zo ziek worden en groot risico blijven lopen. In zaken is gewoonweg sprake van verduisering van staat. (11000 en nog niks onderzocht aan dat gezette streepje als vader door moeders die dan vaak gewoonweg in een impuls van de eigen partner afwillen en kinderen kunnen blijven benadelen?).
    Achterlijk land als het zo blijft.
    En zeer zeer kwalijk te nemen aan de verzwijgers, verschuilers achter beroepsgeheim, en aan de overheid met zijn prachtige “intenties” en ondertussen de hele studie op een Goudschaal niks mee doen zeker?
    Het ware te hopen dat ons Koningshuis er wat van zei onderdehand.

    Reactie door L.Koppenol | 27/12/2009

  2. Geachte heer Koppenol,

    Deze weblog heeft puur en alleen betrekking op internationale kinderontvoering en niet op binnenlandse omgangs- en gezagregelingen etc.

    Wist u dat ‘vaders’ van in Nederland geboren kinderen in hun thuisland (meestal Arabische landen) geboortecertificaten kopen waaruit blijkt dat onderhavig kind niet in Nederland is geboren maar in zijn thuisland.

    Bewezen is dat de aangedragen verloskundigen op die certificaten o.a. opticien en dierenarts waren.

    Wist u dat deze gekochte certificaten als officieel document bij de rechtbank in Nederland werden opgevoerd en erkend, dit zonder enige vorm van waarheidsvinding waardoor dit vervalste document door onze rechters als ‘echt’ en ‘authentiek’ werd verklaard?

    Reactie door childrescue | 27/12/2009