Childrescue

Kinderen zijn onze toekomst!

Gehandicapte Laura (20) vermist

AMSTERDAM –  De verstandelijk gehandicapte Laura Hoogendam uit Delft wordt sinds afgelopen maandag vermist. Het 20-jarige meisje, dat een IQ heeft van een 2-jarig kind, ontsnapte ’s nachts samen met haar konijn uit het begeleid wonen-huis van de stichting Ypse aan de Brasserskade in Delft. Ze is meegegaan met een man van 26, die ze op de kermis van Delft heeft ontmoet.

Haar moeder Marianne, bij wie Laura sinds haar achttiende onder curatele staat, is doodongerust. “De politie Rijnmond doet niets, omdat ze twintig jaar is. De rechter heeft echter gezegd dat ze zo snel mogelijk via de media moet worden opgespoord.”

Laura, die een borderlinestoornis heeft en lijdt aan het syndroom van Asperger, heeft deze week alleen contact gehad met haar oudste zus. Inmiddels is duidelijk dat ze samen met de onbekende man ergens in Drenthe zit. Waar precies is echter niet bekend.

Laura loopt sinds haar twaalfde regelmatig weg, omdat ze niet in het Delftse tehuis wil wonen. “Meestal kwam ze na een of twee dagen weer thuis. Nu het al zo lang duurt, vrezen we voor het ergste.”

De ouders van Laura vragen iedereen die tips heeft te bellen met de vader van Laura, op telefoonnummer 06-53786563

Bron: Telegraaf

25/03/2010 - Posted by | Nieuws, Ontvoeringen, Recht, Vermist | , , , , , , , , ,

Nog geen reacties.

Plaats een reactie